Форум за парапланеризъм

Форум за парапланеризъм Ръководство за начинаещи и експерти

Форум за парапланеризъм е изключително полезен, когато се занимавате с тази интензивна дейност за свободното време. От него ще получите много информация и вдъхновение.

Няма по-екстремна дейност със свободен полет от парапланеризма. Това е един от най-вълнуващите спортове на открито, за които са необходими парашути и смелост, който не се подчинява на закона за полета и гравитацията.

Също така, заради приключенското летене с парапланер и фантастичните парапланеристи, изпълняващи акробатични номера във въздуха, много хора по света бяха насърчени да опитат парапланеризъм. Въпреки това някои хора често не успяват да се занимават с парапланеризъм поради липса на знания за екстремния спорт със свободен полет.

Затова, за да помогнем на тези хора и на вас, ако намирате парапланеризма за интересен спорт, тук, в тази публикация, сме съставили списък на 5-те най-добри Форум за парапланеризъм, които можете да посетите, за да научите и обсъдите повече неща за парапланеризма и неговото оборудване.

Топ 5 на форума за парапланеризъм за начинаещи и експерти

  1. FlyBubble Paragliding

Flybubble е блог за много дейности, свързани със свободното летене, като делтапланеризъм, скоростно летене, парамоторинг, парапланеризъм, летателно оборудване и т.н. Поради това той е един от най-добрите сайтове за парапланеризъм за начинаещи. Също така FlyBubble е както дистрибутор на такива видове оборудване за свободни полети, така и център за летателно обучение, разположен в Обединеното кралство, който предлага качествено обслужване и продукти.

  1. justACRO.com

justACRO.com или Acro Paragliding Portal е уебсайт за пилоти на парапланери, които извършват въздушни акробатики. Това е и един от перфектните уебсайтове или форуми за експерти по парапланеризъм или за тези, които искат да проучат и да научат как да изпълняват трикове и акробатики с парапланер. Освен това justACRO.com е като каталог на трикове и акробатики, изпълнявани от много парапланеристи.

  1. Cloudbase Mayhem

Сега, ако искате да чуете някои дискусии и интервюта за парапланеризма, тогава Cloudbase Mayhem е идеалният форум за вас. Това е подкаст, в който ще можете да слушате различни и увлекателни интервюта и дискусии за такива дейности със свободен полет от най-добрите пилоти по света, занимаващи се със свободен полет и парапланеризъм, с водещ Гавин Макклург.

  1. Ozone Paragliders

По отношение на оборудването за парапланеризъм, Ozone Paragliders е най-добрият отговор. Ozone е и сред водещите производители и доставчици на оборудване за парапланеризъм. Зад Ozone Paragliders стои екип от пилоти на парапланери, които планират и реализират всяка идея, която им хрумне. Освен това Ozone Paragliders има уебсайт, flyozone.com, където обсъждат и споделят последните новини за парапланеризма.

  1. 365hops.com

Ако искате да научите други идеи за парапланеризма и да се свържете с други парапланеристи от цялата страна, 365hops.com е уебсайтът за вас. 365hops.com е форум за споделяне на преживявания, приключения, екстремни дейности и туристически дестинации, който има за цел да събере на едно място хора, които се интересуват от приключения и развлекателни дейности.

Заключение

Парапланеризмът несъмнено е екстремна развлекателна дейност, която изисква предпазни мерки, смелост и задълбочени познания. Така че, преди да се впуснете в този екстремен вид спорт, е много по-добре да го изучите, разберете и изследвате. А за да си помогнете в проучването на темата за парапланеризма, можете да опитате да посетите някой форум за парапланеризъм – платформа, където се споделя различна информация и се водят дискусии. Освен това посещението и участието в различни форуми за парапланеризъм ще ви доведе до обширни знания и идеи, които ще ви подготвят за парапланеризма.